Tilhenger-forsikring

WaterCircles sin tilhengerforsikring har ulike dekninger. Basert på ditt behov kan du velge brann og tyveri dekning eller kasko.

Les mer Jeg ønsker et tilbud

Finn den tilhenger-
forsikringen som passer deg

Bilforsikring dekker ansvar, men du trenger en egen dekning for tilhengeren om den blir utsatt for skade, brann eller tyveri.

Se hva tilhengerforsikringen dekker

Hva dekker tilhengerforsikringen?

Forsikringen dekker:

Kasko

Brann og Tyveri

Vi dekker skade på campingvogn som følge av brann, lynnedslag, og eksplosjon, med fratrekk av avtalt egenandel.

Vi dekker tyveri av campingvogn eller fysisk skade på campingvogn som følge av forsøk på tyveri, med fratrekk av avtalt egenandel.

Vi dekker utgifter til advokatbistand i en tvist med inntil kr 100.000,- med fratrekk av egenandel kr 5.000,- med tillegg av 20% av det overskytende.

Vi dekker skade på egen campingvogn ved utforkjøring, velt, kollisjon, hærværk eller skader som skyldes en tilfeldig, plutselig og ytre hendelse, med fratrekk av avtalt egenandel.

Vi dekker skade på tilhenger som følge av brann, lynnedslag, og eksplosjon, med fratrekk av avtalt egenandel.

Kasko  Brann og Tyveri

Vi dekker tyveri av tilhenger eller fysisk skade på tilhenger som følge av forsøk på tyveri, med fratrekk av avtalt egenandel.

Kasko  Brann og Tyveri

Vi dekker utgifter til advokatbistand i en tvist med inntil kr 100.000,- med fratrekk av egenandel kr 5.000,- med tillegg av 20% av det overskytende.

Kasko  Brann og Tyveri

Vi dekker skade på egen tilhenger ved utforkjøring, velt, kollisjon, hærverk eller skader som skyldes en tilfeldig, plutselig og ytre hendelse, med fratrekk av avtalt egenandel.

Kasko

Se forsikringsvilkår (PDF) Se IPID (PDF)

Få et tilbud på forsikring

Fyll ut skjemaet under og vi vil sende deg et uforpliktende tilbud.

Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 150 MB.
Kryss av:
Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.